Welkom

De mobiele pagina Paragnost.net is aan het laden...
online paragnosten - directe inzichten

paragnost Cassandra

Paragnost Cassandra

Gidscontact  -  Lenormand kaarten  -  Tarotkaarten     0909 1919 -     0903 416 36

Cassandra - PIN 2395

Gidscontact - Lenormand kaarten - Tarotkaarten

Bel Cassandra op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Ik ben grootgebracht als medium met paranormale gaven van beide ouders. Ik heb een luisterend oor en heb heel veel levenswijsheid. Ik kan je spiritueel coachen, doe dit al vanaf mijn 8e jaar. Ik draai er geen doekjes om en hou u niet langer aan de lijn indien niet nodig is. Samen komen we tot het juiste inzicht. Liefs Medium Cassandra.

Getuigenissen Cassandra

Lieve Cassandra,
Er zijn weer veel dingen uitgekomen die je voorspeld hebt. dank je wel nogmaals.

Anoniem

Casandra is erg goed. Je staat versteld van wat ze vertelt. Ze bevestigde alles wat er in verleden is gebeurd en wat er nu speelt.
Ik laat jou weten of de voorspellingen zijn uitgekomen.
Dankjewel Casandra Voor je fantastisch reading.
Tot snel x.

Anoniem

Lieve Cassandra, ik bel u reeds lang en het lijkt er op dat alles wat je zegt aan het uitkomen is. Tot hier toe klopte het altijd als u zei dat er een bericht kwam. Doe voort zoals u bezig bent. Sorry voor mijn eerder bericht, dat moesten uiteraard 5 sterren zijn maar ik had die sterren niet zien staan. Groetjes.

G

Dank u Sandra. voor uw heldere inzichten.

G

Er is al een voorspelling uit gekomen. Hopen op de overige ook uitkomen. Dankjewel.

Zoulika

Cassandra je bent een TOP PARAGNOST, alles wat je me vertelde is uitgekomen . ik kreeg een teken nog sneller dan ik dacht.

Super.

Margit

Liefste Cassandra, ik heb daarnet zo een spiritueel gesprek met je gehad. Wat jij allemaal aanvoelde, dat klopt als geen ander. Ik voel me echt veel beter. Je bent een topper.

Liefs, Cor.

Cor

Lieve Cassandra, ik heb je vaker gesproken om bevestiging te krijgen en voor voorspellingen. Je voorspellingen waren zeer positief, waardoor ik in eerste instantie begon te twijfelen of het wel echt zou gebeuren. Je zei tegen mij in februari/maart gaat het uit, en je krijgt een bericht van hem waarin hij dat duidelijk gaat maken en vlak erna gaan jullie afspreken en het is echt zo gegaan. Ik werd er heel vrolijk van (ben ik nog steeds). Inderdaad ik wordt beloond voor alle geduld die ik had. Je bent een topper Cassandra. Kort en krachtig ben je. Je houdt mensen niet langer aan de lijn dan het nodig is en bent moeilijk te bereiken. Ik zal je zeker vaker bellen. Ben blij dat ik je ben tegen gekomen op deze site.

A

lieve cassandra even een berichtje voor jou om je te bedanken je had weer gelijk je bent echt supergoed maar daarom ben je ook altijd ingesprek dikke knuf voor jou xx mandy.

mandy

Hallo Cassandra, ik heb je zojuist gesproken en het was een heel mooi gesprek. Jou voorspelling die je vorige maand had gedaan is uitgekomen. Ik moest gelijk aan je woorden denken. Het is zo bijzonder en uniek wat er met mijn leven is gebeurd en dat zag jij al gebeuren. Ik hoop dat de overige voorspellingen ook uit zullen komen.
Dikke knuffel .

Anoniem

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Cassandra

PIN 2395

Dit is de profielpagina van paragnost Cassandra. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven