Welkom

De mobiele pagina Paragnost.net is aan het laden...
online paragnosten - directe inzichten

paragnost Devi

Paragnost Devi

Engelen  -  Medium  -  Helderziend     0909 1919 -     0903 416 36

Devi - PIN 2724

Engelen - Medium - Helderziend

Bel Devi op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

 Ik ben Devi een medium die meer ziet, hoort en voelt dan wat je met woorden kan vertellen. Ik voel de energie in je stem en zo word ik geleid door mijn gidsen. Het enige wat ik vraag is je openstellen voor mij, zodat ik beelden door kan krijgen. Op verzoek werk ik ook met de pendel. Ook kun je terecht voor een foto reading of een kaart legging. Net waar jij behoefte aan hebt om geholpen te kunnen worden daar waar jij alleen niet uitkomt. Of het nou een luisterend oor of advies is, ik heet je van harte welkom. Liefdevolle groetjes, Medium Devi.

Getuigenissen Devi

Lieve Devi,
Ik wou je even bedanken via deze weg. Ik kan altijd alles met je bespreken. Voornamelijk over mijn liefdesleven .

Angela

Zoals beloofd hier een berichtje. Top medium ben je. Ik hou je op de hoogte.

Ingrid

Net Devi aan de telefoon gehad ivm vragen over de liefde. Ze is n heel lieve dame die mt haar zachte stem veel kan vertellen samen mt hierboven en haar kaarten ter bevestiging. Ze zag ook de dingen ivm m'n vader die klopten. Ze brengt je ook tot rust en ik ga haar zeker nog contacteren. Ben benieuwd wanneer dat boek vr mij mag open gaan maar heb er wel vertrouwen in want ik verdien het. Nu gewoon positief blijven afwachten.
Warme knffs en een dikke dank je wel.

Annick

Heel fijn lief en kundig medium.
Neemt je ook echt heel serieus en is begripvol.

Groetjes,
Karin xx.

Karin

Hi lieve devi. Wat ben je goed in wat je doet. Vanmiddag gesproken en middenin ons gesprek viel me telefoon uit. Hoop je snel te kunnen spreken.

L

Ik sprak Devi vandaag voor het eerst maar ze zei echt dingen die overeenkomstig waren en die ik echt herkende. Zeker een aanrader om haar te bellen.

Raiza

Ik heb Devi vandaag gesproken en de informatie die ze weet is gewoon Superrrr. Ik hoefde niks te vertellen en ze kon mij en degene voor wie ik belde heel goed aanvoelen en beschrijven. Ik kijk er naar uit naar de voorspelling die ze gemaakt heeft. Zal zonder twijfel uitkomen. Bedankt voor het gesprek en het wijze advies. Ik bel je zeker nog terug. L.

L.

Wow, Devi ziet heel veel heel goed. Ze kan personen gedetailleerd en herkenbaar beschrijven. Ze is eerlijk en ook heel gezellig. Dankjewel.

Late beller

Deze dame vertelt dingen die ik alleen weet. Echt bizar. Een aanrader. Bedankt Liefs.

Brenda

Hey Devi, je weet wel. ik heb je vandaag voor de 2e x gesproken. De 1e x dat ik je sprak, wist je me zonder iets te vragen al wat er aan de hand was en is. Vandaag heb ik je weer gesproken en het was weer raak. Je wist zelfs dat we elkaar al eerder gesproken hadden. En ik heb er alle vertrouwen in dat t goed gaat komen met R. en je bent n lieve warme vrouw. veel liefs suus.

Suzanne

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Devi

PIN 2724

Dit is de profielpagina van paragnost Devi. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven