Welkom

De mobiele pagina Paragnost.net is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

Tarotkaart Matiging door paragnosten

Tarotkaart Matiging

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 3 oktober : Matiging
De Tarotkaart van de Matiging kondigt een moment aan van heling, opnieuw opbouwen en de harmonie van je leven. Het is tijd om wat te matigen en je zelf weer wat kalmte te geven. Kom in het positieve met je binnenste en accepteer de moeilijkheden uit het verleden, op deze wijze zal je kalmte vinden in het nu. De Tarotkaart van de Matiging komt op je levensweg om je er op te duiden dat je ruzies met andere mensen alleen op kan lossen door een overeenkomst te sluiten en beide de willigheid te tonen om samen te werken. Dit moment van rust zal je ook in staat stellen om een nieuwe relatie aan te gaan. Dat kan zowel liefdesrelaties, zakelijke partnerschappen als vriendschappen zijn. Wees tevreden met jezelf, accepteer je eigen tekortkoming. Denk nooit dat je de hele wereld aankan en dat je niets kan bekomen, want dat zijn vallen waar vele mensen in trappen. De Tarotkaart van de Matiging zet je aan om een evenwicht op je levenspad te vinden. Een evenwichtigheid tussen goedheid en kwaadheid, drukte en kalmte, positief en negatief. Accepteer dat je leven uit het uiterste bestaat en dat de gelijkheden tussen de uitersten zorgt voor balans, mate en matiging in je leven.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten paragnosten

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare paragnosten - directe antwoorden
Naar Boven