Welkom

De mobiele pagina Paragnost.net is aan het laden...
online paragnosten - directe inzichten

Tarotkaart Rechter door paragnosten

Tarotkaart Rechter

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 23 januari : Rechter
De tarotkaart Rechter verwijst naar het feit dat actie gelijk is aan reactie, de wet van oorzaak en gevolg. Alles wat je in de nabije toekomst zal te beurt vallen heeft zijn oorsprong in het verleden. Soms kan een kleine onbenullige keuze grote gevolgen hebben voor uw toekomst. En het is nu éénmaal zo dat we oorzaak en gevolg pas aan elkaar kunnen linken op het moment dat het gevolg zich voordoet. Maar wie zaait en goed doet voor anderen, zal op een dag de vruchten plukken en oogsten.

Alles wat je doet zal een effect hebben op je omgeving, alles wat je doet zal ook een effect op jezelf hebben.

De tarotkaart Rechter heeft ook weer een bepaalde dualiteit in zich, zoals een medaille twee kanten heeft. Je krijgt niet wat je verwacht of zelfs wat je zou willen, je krijgt alleen wat je verdient. Loontje komt altijd om zijn boontje. Als je goede dingen doet voor anderen, dan wordt uw verdienste beloond. En omdat je je acties en keuzes uit het verleden niet kan veranderen éénmaal ze zijn gemaakt, zal je vanaf het heden best keuzes maken die leiden tot beloning. U staat zelf in voor de gevolgen van de keuzes die u vanaf vandaag maakt.

Indien je in het verleden dingen deed die niet zo onschuldig waren, waar je je schuldig over gevoeld hebt, dan kondigt de tarotkaart Rechter een periode aan waarbij je je moet verantwoorden voor je daden. Als je goed hebt gedaan in het verleden, dan kondigt de tarotkaart Rechter een periode aan van beloning voor al het goede dat je deed.

De tarotkaart Rechter kan ook een waarschuwing zijn dat je deze periode geen acties of dingen moet doen waar je later spijt van zal krijgen. De keuze is aan u, maar ook jij zal zelf de gevolgen moeten dragen.

Wat heeft de tarotkaart Rechter met een rechter en justitie te maken? Een goede rechter maakt rechtvaardige beslissingen en deze tarotkaart wil je er op wijzen om dezelfde houding aan te nemen om een probleem op te lossen in je leven. De rechter is een persoon, een boegbeeld van eerlijkheid en gezag. Voor je een oordeel velt over anderen, moet je bereid zijn om ook jezelf te beoordelen en je hand even op eigen hoofd te leggen.

Kijk naar je daden uit het verleden, draag de gevolgen met waardigheid en leer uit je fouten. Probeer bij het nemen van beslissingen deze gedachte steeds mee in overweging te nemen.
Kom dus tot het besef dat het loont om goed te doen voor anderen. De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra paragnosten informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten paragnosten

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

online paragnosten - directe inzichten
Naar Boven